Enkel geldig op zonbescherming voor lichaam & haar en after sun.
Uitgezonderd Promoties en Lage Prijzen

Distributiecentrum

Distributiecentrum

We hebben bij iU een sterk geautomatiseerd distributiecentrum dat de schakel vormt tussen de leveranciers en de klant in de winkel.

Het centraal magazijn van de Multipharma groep, waar iU deel van uitmaakt, is gelegen aan onze hoofdzetel te Anderlecht. Er worden 13.000 verschillende farmaceutische producten opgeslagen. Van hieruit wordt dagelijks het netwerk van 250 apotheken en 21 iU winkels bevoorraad.

Uitstekende service

Uitstekende service aan onze shops is de kern. Vanuit één centraal distributiecentrum wordt elke dag een schitterende prestatie geleverd : alle winkels worden op tijd voorzien van het juiste aantal producten.

Teamwerk

Distributie is teamwerk! In het magazijn werken we in teams die elk hun eigen verantwoordelijkheid hebben : - producten die geleverd zijn worden in het magazijn geordend - bestellingen van de winkels en apotheken worden nauwgezet klaargemaakt - chauffeurs laden alles in en leveren dagelijks aan ons netwerk van winkels en apotheken.

Het vak leren

Bij het werk komt technologie kijken, maar distributie blijft uiteindelijk het werk van mensen. Alles draait om nauwkeurigheid, snelheid, veiligheid en kwaliteit. Daarom hechten we veel waarde aan een interne opleiding.

 

Openstaande vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.

Spontane kandidatuur

Bezorg ons jouw gegevens via onderstaand fomulier.

* Verplichte velden

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >