-50% op het 2nd zonneproduct

Producten per categorie

Om je toe te laten snel het juiste product terug te vinden, hebben we alle producten ondergebracht in de 4 universums die je ook in onze winkels terugvindt:

Baby

Uw baby verwennen met producten die van het dagelijkse badje een uniek moment maken, hem opvolgmelk geven die perfect aansluit op zijn behoeften, zijn immuunsysteem versterken: dankzij deze prachtige producten kan het allemaal. Zachtheid en wellness voor blije en gezonde baby's.

Bath & Body

Een douche of bad nemen is vandaag meer dan een kwestie van hygiëne alleen. Het is het ideale moment om voor uzelf te zorgen - een moment van plezier waarmee u uw lichaam en uw haar wat extra liefde geeft. En iU fluistert u graag enkele goede ideeën in om lekker in uw vel te zitten.

Beauty

Zorgen voor uw huid is zorgen voor uzelf. Ontdek veelbelovende, weldadige nieuwe producten van merken die hun sporen hebben verdiend. Verwen uzelf en geniet zonder complexen van een cosmetische verzorging.

Vitality

Welzijn, gezondheid, levenslust: voedingssupplementen,zijn de perfecte bondgenoten voor een goed leven. Met onze drukke agenda is het niet altijd eenvoudig om evenwichtig te eten. Planten en hun extracten zijn daarom ideaal ter bestrijding van vermoeidheid, stress, slaaptekort en een onevenwichtige voeding. Bij iU weten we dat schoonheid aan de binnenkant begint.


 Naast de 4 universums zijn er nog andere manieren om snel je product terug te vinden:

 • - Het zoekveld rechtsbovenaan elke pagina
 • - Per merk in het hoofdmenu op elke pagina
 • - De thema's op de homepagina
 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >