Enkel geldig op zonbescherming voor lichaam & haar en after sun.
Uitgezonderd Promoties en Lage Prijzen

Paranix Preventieve spray 100 ml

van Paranix

€ 10,30

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

72H (In voorraad)

Inhoud: 100 ml

Het iU advies

Het iU advies

Veilig en efficiënt.

Aangename geur.

Gebruik de Paranix preventieve spray tegen hoofdluizen elke ochtend om uw haar vrij van luizen te houden. Gebruik het onmiddellijk na een behandeling tegen hoofdluizen, om een herbesmetting te voorkomen. Vergewis u van het succes van de behandeling tegen hoofdluizen voor u het gebruikt. Als één gezinslid hoofdluizen heeft, is het aan t raden dat het hele gezin elke ochtend het Paranix afweermiddel tegen hoofdluizen gebruikt.

 1. Breng de Paranix Preventieve spray tegen hoofdluizen ’s morgens aan nadat u uw haar op de normale wijze verzorgd hebt. Als vuistregel brengt u tussen 5 en 25 verstuivingen aan, afhankelijk van uw haarlengte.
 2. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen, zonder hitte. Gebruik geen haardroger.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Verstuif niet in de ogen, neus of mond. Mocht dit toch gebeuren, was dan de betreffende delen met warm water. Niet aanbrengen op beschadigde of gevoelige huid. Hoewel een huidreactie onwaarschijnlijk is, onderbreekt u in dat geval best het gebruik en raadpleeg ook een arts. Niet inslikken. Irriterend voor de ogen. Bewaren bij kamertemperatuur. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.

De preventieve spray tegen hoofdluizen werd ontwikkeld door Paranix, experts in het behandelen van hoofluizen. Het biedt langdurige, efficiënte bescherming tegen hoofdluizen voor de hele familie in een handige spray. Iedereen kan last hebben van hoofdluizen, maar schoolkinderen worden er het meest aan blootgesteld.

Klinische tests bewijzen de veilige en efficiënte bescherming tegen hoofdluizen. Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar.

Alternatieve producten

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >