Enkel geldig op zonbescherming voor lichaam & haar en after sun.
Uitgezonderd Promoties en Lage Prijzen

De iU spirit

Bij iU zijn we van mening dat over kwaliteit niet onderhandeld wordt. Daarom vinden we bij iU dat de relatie met onze klanten moet zijn als een dialoog tussen twee experten. U bent de expert van uw leven, van uw lichaam, van uw huid en van uw product ervaringen. Wij zijn de gekwalificeerde experten op gebied van merken en producten die we voorstellen en we selecteren die met zorg.

Een ruim assortiment!

+500 kwaliteitsmerken: keuze troef bij iU! Bij iU vindt u beslist altijd het product waar u van droomt of dat u nodig heeft. Meer nog, bijna 20 jaar ervaring in de farmaceutische wereld is een garantie voor onze expertise en nauwlettende selectie. Zo vindt u bij ons enkel de kwaliteitsmerken van bekende laboratoria. Onze merken zijn getest en dragen diverse kwaliteitslabels, een bewijs dat de producten aan de strengste productienormen voldoen.

 De iU spirit De iU spirit

150 Consulentes

Het geweldige iU-team zorgt graag voor u! U vindt bij ons enkel echte welzijns-specialisten die regelmatig opleiding volgen. Onze consulentes zijn ook rechtstreeks in dienst bij iU en werken als gevolg niet op commissie. Uw voordeel: perfect neutraal en belangeloos advies. Vertrouw hen en zij zullen u begeleiden bij het vinden van producten en behandelingen die perfect passen bij uw behoeften, uw wensen en uw definitie van welzijn.

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >