Enkel geldig op zonbescherming voor lichaam & haar en after sun.
Uitgezonderd Promoties en Lage Prijzen

Ortis Propex Fluidity Slijmverdun Sir 200 ml

van Ortis
Op basis van planten en Propolis. Propex fluidity SIROOP fluidity is een complex van planten die bijdragen tot het ademhalingscomfort van het hele gezin. Tijm helpt om de luchtwegen vrij te houden (voor 3 eetlepels) en de vlierbes versterkt de weerstand van het organisme. Aangename eucalyptus smaak. Bevat geen bewaarmiddelen, kleurstoffen, alcohol, nog toegevoegde suikers. Geschikt voor diabetici, vegetariers en kinderen vanaf 3 jaar. Ook geschikt voor rokers.

€ 10,45

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

72H (In voorraad)

Inhoud: 200 ml

Het iU advies

Het iU advies

Op basis van planten en Propolis. Propex fluidity SIROOP fluidity is een complex van planten die bijdragen tot het ademhalingscomfort van het hele gezin. Tijm helpt om de luchtwegen vrij te houden (voor 3 eetlepels) en de vlierbes versterkt de weerstand van het organisme. Aangename eucalyptus smaak. Bevat geen bewaarmiddelen, kleurstoffen, alcohol, nog toegevoegde suikers. Geschikt voor diabetici, vegetariers en kinderen vanaf 3 jaar.
Ook geschikt voor rokers.

Goed schudden voor gebruik. Kan puur of verdund in een beetje water of fruitsap ingenomen worden. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 eetlepel 3x per dag Kinderen van 6 tot 12 jaar: 2 koffielepels 3x per dag Kinderen van 3 tot 6 jaar: 1 koffielepel 3x per dag Na openen koel bewaren

Alternatieve producten

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >