Enkel geldig op zonbescherming voor lichaam & haar en after sun.
Uitgezonderd Promoties en Lage Prijzen

Menofort Menofort Sanifort 60 st

van Menofort

MENOFORT® + probioticum Menopauzale verschijnselen - warmteopwellingen

€ 24,70

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

72H (In voorraad)

Inhoud: 60 st

Het iU advies

Het iU advies

Menofort® is een combinatie van zorgvuldig gekozen plantenextracten en nutriënten waarmee de verschijnselen van de meno- pauze op een zachte manier worden aange- pakt. De in Menofort® aanwezige Soja, genetisch niet-gemanipuleerd, en Salie zor- gen voor een aanvoer van fyto-oestrogenen, actieve stoffen die gebruikt worden bij opvliegers, prikkelbaarheid en overmatige transpiratie ten gevolge van de menopauze. Het probioticum-mengsel bevordert een goede darmflora waardoor de fyto-oestroge- nen beter worden omgezet in actieve vor- men en dus nog beter hun werking kunnen uitvoeren. Zilverkaars of Cimicifuga racemosa is een plant die helpt op natuurlijke wijze het lichamelijke evenwicht in stand te houden, zonder het lichamelijke verouderingsproces te beïnvloeden. Op deze manier helpt Zilverkaars op een milde en doeltreffende wijze bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en inner- lijke onrust. Vitamine E, gekend als antioxi- dant, wordt gebruikt ter bescherming tegen vrije radicalen en houdt uw uiterlijk fris en jeugdig.

1 tablet ’s morgens en 1 tablet ’s avonds met water of andere drank innemen, tij- dens of onmiddellijk na de maaltijd. Gelieve Menofort® niet in te nemen met een warme drank.

De ondersteuning die Menofort® biedt bij overgangsverschijnselen treedt geleidelijk op en is na een aantal weken optimaal. Het veranderingsproces in het lichaam is tijdens de menopauze continu; daarom wordt aan- bevolen Menofort® dagelijks te gebruiken indien u de overgangsverschijnselen opti- maal wilt helpen verminderen.

Alternatieve producten

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >