-30% op uw volledige winkelmandje bij aankoop van min. 50€

Etixx Isotonic Junior 400g

van Etixx

Junior Isotonic

€ 11,30

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

72H (In voorraad)

Het iU advies

Het iU advies

In vergelijking met volwassenen hebben kinderen veel meer moeite om hun lichaamstemperatuur te regelen. Ze lopen een groter risico tot oververhitting en uitdroging omdat ze moeilijk in staat zijn hun lichaamstemperatuur te regelen via de zweetklieren. Daarom is het uitermate belangrijk dat kinderen voldoende drinken voor, na en zeker tijdens het sporten. Het is niet goed om te wachten tot er een dorstgevoel optreedt, want dat duidt al op dehydratie; wat o.a. kan leiden tot hoofdpijn en prestatieverlies.

Een isotone drank bevat een goede verhouding zouten/snelle & trage suikers/water, waardoor uw kind de inspanning langer kan volhouden, minder last krijgt van krampen en minder snel moet plassen.

Junior Isotonic Lemon

Bevat Jodium die bijdraagt tot de normale groei van kinderen.In vergelijking met volwassen hebben kinderen meer moeite om hun lichaamstemperatuur te reguleren. Kinderen hebben een grotere kans tot oververhitting en uitdroging. Het is daarom belangrijk dat actieve en sportende kinderen voldoende drinken. Ideaal om te drinken is een ISOTONIC (isotone dorstlesser met citroensmaak). Vult vocht, zout en suikers aan voor en tijdens het sporten.

Alternatieve producten

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >