Enkel geldig op zonbescherming voor lichaam & haar en after sun.
Uitgezonderd Promoties en Lage Prijzen

B plus Pharma Magne B Plus D

van B plus Pharma
Voedingssupplement

€ 18,75

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

72H (In voorraad)

Het iU advies

Het iU advies

is een magnesiumformulatie van de nieuwste generatie. MagneBplusD® is een evenwichtig en wetenschappelijk samengestelde formulatie op basis van 6 geselekteerde nutritionele bestanddelen. MagneBplusD® kent tevens een sterk synergetische én complementaire werking. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme. In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen

MagneBplusD® moet oraal ingenomen worden.

1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen.

MagneBplusD® is een evenwichtig en wetenschappelijk samengestelde formulatie op basis van 6 geselekteerde nutritionele bestanddelen.

Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme. In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie.

Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Alternatieve producten

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Worldline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >