Arkopharma Lipofeine

van Arkopharma

€ 22,85

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Het iU advies

Het iU advies

Om gewicht te verliezen, is het aanbevolen om 2 capsules in te nemen vóór de 2 dagelijkse vetrijkste maaltijden.

Om uw gewicht onder controle te houden, is het voldoende om 2 capsules in te nemen vóór de dagelijkse vetrijkste maaltijd. Neem Lipofeïne capsules met voldoende water in (groot glas water - ongeveer 250 ml) voor een optimale doeltreffendheid. Het is aangeraden om Lipofeïne capsules bij 2 van de 3 dagelijkse maaltijden in te nemen om de noodzakelijke hoeveelheid vitaminen A, D, E en K en de essentiële vetzuren nog op te nemen.Een multivitaminepreparaat kan eventueel de dagelijkse behoefte aan vitaminen aanvullen. Om een optimaal gewichtsverlies te kunnen garanderen, moet Lipofeïne capsules gecombineerd worden met een evenwichtige, vet- en caloriearme voeding.Lipofeïne capsules bevat voedingsvezels, het is aangeraden om minstens 2 liter water per dag te drinken.

 • Voorbehouden voor volwassenen.
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
 • Raadpleeg een arts vóór het gebruik van LIPOFEINE capsules bij ernstige spijsverteringsproblemen (constipatie, darmtraagheid, na een darmoperatie), bij metabolisme stoornissen of bij geneesmiddelenbehandelingen die de darmwerking verminderen.
 • LIPOFEINE capsules is gecontra-indiceerd in geval van een allergie voor één van de bestanddelen en bijeen te laag gewicht (BMI < 18,5). Buiten bereik van kinderen houden.

CHITOSAN gebruikt in de formule van LIPOFEINE capsules is afkomstig van de paddenstoel Aspergillus niger en verkregen via een uniek en gepatenteerd BIOTECHNOLOGISCH proces.

Deze CHITOSAN is niet van dierlijke oorsprong en niet-allergeen. CHITOSAN is samengesteld uit polyglucosaminen die vetten uit de voeding kunnen vangen zodat ze niet kunnen worden opgenomen en opgeslagen.De polyglucosaminen in de LIPOFEINE capsules kunnen 600 tot 800 maal hun gewicht aan vetten absorberen.

CHITOSAN vormt met de vetten uit de voeding een onverteerbare gel die vervolgens op natuurlijke wijze wordt geëlimineerd. De op deze manier gevangen vetten kunnen niet meer worden opgenomen of opgeslagen waardoor de gewichtstoename kan worden gecontroleerd en de absorptie van cholesterol uit de voeding kan worden beperkt.

Alternatieve producten

Extra informatie

Product currently in promotion N/B
Is product currently low priced N/B

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  04 70 20 68 73

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Wordline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >