-30% sur tout votre panier à l'achat de min. 50€

3M Opticlude boys/girls patch maxi 30 pc

de 3M
Pansement orthoptique pour traiter le strabisme et l'amblyopie chez l'enfant.

14,40 €

LIVRAISON GRATUITE
En point de vente ou a partir de € 55

72H (En stock)

Contenance: 30 pc

Le conseil iU

Le conseil iU
 • Le support non-irritant laisse la peau respirer.
 • L'adhésif hypoallergénique est agréable pour la peau, ce qui réduit le risque d'irritation
 • La compresse non-adhésive évite que les sécrétions oculaires ne collent à l'œil.

De pleister wordt over het voorkeursoog geplakt en stimuleert het zwakkere oog om te werken.

De 3M™ Opticlude™ oogpleister moet worden aangebracht op een schone, droge huid met het oog gesloten en de gezichtsspieren ontspannen. Het oog moet gesloten blijven zodat het volledige ooggebied kan worden afgedekt.

Verwijder het beschermpapiertje en breng het kussentje aan onder de wenkbrauw. Zorg dat de smalle kant van het kussentje naar de neus gericht is. Zorg ervoor dat het kind niet naast het oogcompres kan gluren.

Druk het kussentje zachtjes aan om te garanderen dat de kleeflaag van de pleister tegen de huid plakt.

De 3M™ Opticlude™ oogpleister is een product voor eenmalig gebruik. De pleister moet worden vervangen volgens het voorschrift van de oogarts.

De oogpleister is gemaakt van huidvriendelijk materiaal maar als er toch een allergische reactie optreedt, moet u de pleister voorzichtig verwijderen. We raden ook aan om de huid te beschermen met 3M™ Cavilon™. 3M™ Cavilon™ is een sneldrogende, niet-prikkende beschermingsfilm. 3M™ Cavilon™ vormt een zeer dunne, hypoallergenische barrièrefilm die de huid beschermt gedurende 72 uur. De film is alcolholvrij en beschermt zowel de beschadigde als de intacte huid tegen mechanische irritatie. De film is ademend, transparant en waterbestendig.

Om de oogpleister te verwijderen, pel de randen traag los in de richting van het midden van de pleister. Trek de pleister voorzichtig naar achter. Als de pleister slechts een paar uur per dag wordt gedragen, kan het moeilijker zijn om hem te verwijderen dan wanneer hij langere tijd op het oog blijft. De reden hiervoor is dat de kleeflaag geleidelijk loskomt. Als de pleister al na enkele uren weer moet worden verwijderd, maakt u hem best nat met een vochtige doek en trekt u hem vervolgens horizontaal traag van de huid.

Opticlude est un écran orthoptique léger et flexible, comportant un support en Micropore, couleur chair, un adhésif acrylate hypoallergénique et une compresse absorbante en non-tissée. Ce pansement oculaire opaque est parfaitement adapté à la rééducation de l'amblyopie.

Produits alternatifs

Rédigez votre propre commentaire

Seuls les utilisateurs inscrits peuvent écrire des commentaires. Veuillez vous connecter ou vous enregistrer

 •  
  Livraison gratuite

  En point de vente ou a partir de 55€
  Plus de détails >
   
 •  
  Service clientèle

  Du lundi au vendredi:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  02 529 93 48

  Plus de détails >
   
 •  
  Paiement Sécurisé

  Paiement sécurisé 100%
  avec Atos Worldline

  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Plus de détails >