Veet Easy Wax Roller Electrisch 1 St

van Veet
Ontdek de nieuwe Elektrische Roll-on EasyWax™ van Veet – een vernieuwend toestel om was op te warmen, met roll-on applicator, voor professionele resultaten bij je thuis.

€ 18,05

GRATIS LEVERING
In een verkoopspunt of vanaf €55

3 tot 5 werkdagen

Het iU advies

Het iU advies

Het toestel om de was op te warmen brengt en houdt de was op een optimale temperatuur voor de ontharing.

De roll-on applicator maakt het mogelijk om een fijn, proper en gelijkmatig laagje aan te brengen op de volledige zone die moet onthaard worden.

Zones: Armen / Benen / Oksels / bikinilijn

Alle huidtypes, zelfs gevoelige.

 1. Breng de vulling met VEET was in het toestel. Zorg ervoor dat deze volledig in het toestel zit.
 2. Sluit de stroomkabel aan op het toestel en steek in een stopcontact. Na 20 minuten is de was klaar om aangebracht te worden. De was is klaar als ze makkelijk uit de applicator komt en op gelijkmatige wijze op de huid kan aangebracht worden.
 3. Breng de was aan in de groeirichting van het haar (van de knie naar de enkel). Zorg ervoor dat de schuine zijde van de applicator in contact blijft met uw huid tijdens het aanbrengen van de was, zodat hij makkelijker glijdt.
 4. Plaats onmiddellijk een strip op uw huid. Laat 1 cm onder de strip wasvrij zodat je hem kunt verwijderen. Wrijf een paar keer over de strip in de haargroeirichting.
 5. Houd je huid strak met een hand om elk gevoel van onbehagen te vermijden. Neem met de andere hand de onderkant van de strip vast en trek met een snelle beweging de strip af, tegen de haargroeirichting in (van de enkel naar de knie), waarbij je de strip zo dicht mogelijk bij de huid houdt.
 6. Na de ontharing kun je eventuele wasrestjes verwijderen met de Nabehandelingsdoekjes. Dit kan ook met de achterzijde van een gebruikte strip.

Zorg ervoor dat de was niet in contact komt met water, want dan wordt hij onbruikbaar.

Met een formule die gebruik maakt van dezelfde ingrediënten als de was in schoonheidssalons, is de was van Veet efficiënt voor korte haartjes vanaf 2mm en dat vanaf de eerste keer dat je het product aanbrengt.

Zijn formule met natuurlijke Bijenwas is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Ze zorgt voor een zachte en onthaarde huid, tot 4 weken lang.

Het pack bevat:

 • Een toestel om de was op te warmen, met dop
 • Een wasvulling van 50 ml, speciaal voor benen en armen
 • 12 kunststof strips
 • 4 nabehandelingsdoekjes
 • Een houder

Het pack bevat de vulling voor benen en armen. Er zijn 2 verschillende vullingen beschikbaar, een voor benen en armen en een met een roll-on applicator die speciaal ontworpen is voor de bikinilijn en de oksels.

Alternatieve producten

Extra informatie

Product currently in promotion N/B
Is product currently low priced N/B

Uw mening

Enkel aangemelde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt zich aanmelden of registreren

 •  
  Gratis levering

  In een verkooppunt of vanaf €55
  Meer details >
   
 •  
  Klantendienst

  Van maandag tot vrijdag:
  09:00 - 12:00 • 14:00 - 17:00
  04 70 20 68 73

  Meer details >
   
 •  
  Veilig betalen

  100% veilige betaling
  met Atos Wordline
  Bancontact/Visa/Maestro/MasterCard
  Meer details >