loader

iU by Multipharma

iU by Multipharma is pionier op het gebied van distributie van parafarmaceutische producten in België en maakt deel uit sinds 1995 van het grootste apothekennetwerk van België: Multipharma (www.multipharma.be).

iU richt zich tot mannen en vrouwen die graag zorg dragen voor zichzelf en anderen. Meer dan 150 consulenten, cosmetologen, schoonheidsspecialisten en voedingsdeskundigen, staan paraat om onze klanten te helpen bij het vinden van producten die perfect passen aan hun behoeften.

 

150 consulenten om je advies te geven

Meer dan 150 consulenten, cosmetologen, schoonheidsspecialisten en voedingsdeskundigen, staan paraat in onze 23 winkels om je te helpen bij het vinden van producten die perfect passen aan je behoeften. Vertrouw hen, ze zullen je begeleiden bij het zoeken van verzorgingsproducten die perfect passen aan je behoeften en wensen.

 

4 beauty en welzijnsuniversums

Het aanbod van iU is onderverdeeld in 4 universums: Beauty, Bath&Body, Baby, Vitality. Gezichts- en huidverzorging, hygiënische producten die je huid respecteren en je een goed gevoel geven, een groot gamma voedingssupplementen die rekening houden met je dagelijkse behoeften en verzorging, voeding en accessoires voor de allerkleinsten: iU zorgt voor het hele gezin!

 

Meer dan 700 merken

iU geniet van de onderhandelingskracht van de Multipharma groep om een breed assortiment kwaliteitsmerken van farmaceutische laboratoria te kunnen aanbieden aan de meest correcte prijs. Onze experten testen en selecteren enkel dag nieuwe producten om het aanbod te vergroten. De geselectioneerde merken dragen diverse kwaliteitslabels, een bewijs dat de producten aan de strengste productienormen voldoen, met respect voor mens, dier en de planeet.

 

De iU-kaart: je welszijnsvoordelen

Lage Prijzen, promoties, speciale aanbiedingen, geniet van voordelen gebonden aan de iU-kaart. Klik hier voor meer informatie.

 

De iU-geschenkkaart

Dankzij de giftcard van iU kunnen uw familie en/of vrienden de ervaring en wereld van iU ontdekken. Klik hier voor meer informatie.

 

Honderden Permanent Lage Prijzen

Het aanbod "Lage Prijzen" bestaat uit meer dan 350 producten van de bekendste merken in ons assortiment. Klik hier voor meer informatie.